Tuinzaal

Onze fraaie Tuin zaal


Ieder feest zijn eigen sfeer. Dat vinden we belangrijk. Daarom heeft iedere zaal ook zijn eigen sfeer mee gekregen. De schrijverszaal is huiselijk, de discozaal heeft een sfeer uit de jaren 70/80 en de tuinzaal heeft een open buiten sfeer.

Onze tuinzaal is daarom uiterst geschikt voor feesten met een buiten sfeer. Dit door het open karakter en een sterrenhemel boven de dansvloer. Er is tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van onze besloten terrastuin met daarin een leuke vijverpartij.
Door de grote glazen schuifdeuren kunt u de tuin en de zaal tot 1 ruimte te maken waardoor u een uniek tuinfeest op maat kunt laten verzorgen.Heeft u een avondfeest waarbij de mensen binnen blijven ? Dan heeft u het uitzicht op de verlichte tuin waardoor u het buiten karakter behoud.
Wat dacht u van een barbecue in de tuin? Of een high tea onder de parasol?
Vele varianten zijn mogelijk en alles gaat op verzoek en in overleg.Uw feestdag moet uniek zijn en zoals u het graag wil.Dat is waar wij van de Nachtegaal voor staan.
Informeer gerust vrijblijvend naar alle mogelijkheden en kom onze zalen een keer bekijken.U zult versteld staan van de diversiteit die onze keuken u kan bieden.